088 - 123 0 888 info@ipaf.nl

IMG-20160301-WA0009

In het tv-programma  Babes in Business van SBS6 wordt de zakelijke markt met een knipoog bekeken. Iedere week lopen presentatrices Laurien Verstraten, Steffie Zoontjes en Sylvana IJsselmuiden een dag mee bij een, vaak mannen-gedomineerd, bedrijf om zo alle ins en outs van deze organisatie te belichten. Uiteraard steken de dames zelf ook de handen uit de mouwen en worden zij flink aan het werk gezet. De drie babes staan volop in het leven en gaan geen uitdaging uit de weg!

Op vrijdag 26 februari hadden wij “babe” Sylvana IJsselmuiden op bezoek!
Na eerst een bezoekje aan “Ukuntmijhuren” te hebben gebracht kwam ze daarna bij “Arbo opleidingscentrum” de hoogwerker cursus volgen en heeft uiteindelijk meteen haar hoogwerkercertificaat weten te behalen. Bij het programma babes in business krijgt u een goede indruk van ARBO opleidingscentrum.

De uitzending is inmiddels op televisie geweest.
Met een druk op de knop kunt u de aflevering van babes in business terugkijken.

babes in business arbo opleidingscentrum

header_bib_1920x500-1600x345